Lectii interactive online pentru

gimnaziu

Urmarind programa scolara, rezumam materia într-un video interactiv, o sedimentam prin prezentari vizuale si audio apoi o verificam prin teste.

Învață să înveți

De 10 în 10 minute

Cum funcționează?

Incepand cu data de 01.06.2017, optiunea de achizitionare GoldCoins sau abonamente lunare a fost dezactivata pe o perioada nedefinita, iar lectiile online nu au mai fost actualizate.
Momentan, sistemul este activ doar pentru conturile activate inainte de aceasta data.
 
 
Multumim,

 

Echipa WinSchool

 

WinSchool, lecții interactive online pentru gimnaziu, înseamnă, în primul rând, înțelegerea conceptelor pe care elevul de gimnaziu le învață la școală. Urmărind îndeaproape programa școlară, în etape clar definite, ceea ce copilul tău a învățat azi la o materie este:

 

                                   - Rezumat într-un video interactiv

                                   - Sedimentat prin prezentări vizuale și audio

                                   - Verificat prin teste
 

 

Prezentarea video

 

Pe baza informațiilor din manualele școlare, prezentările comprimate ale lecțiilor au și exemple din viata de zi cu zi, simplificând anumite noțiuni greu de perceput pentru un copil. Pe parcursul unui video, elevul va descoperi și unul-doua efecte interesante ale conceptului predat.

 

 

Prezentarea powerpoint

 

Scopul prezentarii powerpoint este de a repeta într-o altă formă informația prezentată în video, astfel încât să fie cât mai ușor de reținut. În plus, în timpul acestei prezentări, elevului îi sunt prezentate anumite noțiuni din lecție, mai detaliat decât in video.

Prin intermediul ei, copilul trece prin noțiunile prezentate, în ritmul lui, revenind ori de câte ori dorește asupra unui diapozitiv pe care nu l-a înteles inițial.

 

 

Lecția audio

 

Lecția audio are și ea rolul de a repeta informația într-o altă formă. Fie că ai un copil care are mai dezvoltată memoria auditivă sau dimpotrivă, vrea doar să mai audă o dată informațiile în drum spre școală, lecția audio este un alt instrument de sedimentare a informației.

 

 

Testele de verificare

 

Fiecare lecție are un sistem de verificare sub forma a 1-2 teste cu întrebări formulate pe baza informațiilor asimilate deja și cu raspunsuri grilă. Testele verifică nu doar informația din video, ci întreaga informație prevăzută în programa școlară. Testul este, de fapt, un instrument prin care poți măsura în timp real dacă metoda WinSchool este eficientă în cazul copilului tău și prin care poți afla asupra cărei parți din lecție trebuie să revină.

 


 

A