Lectii interactive online pentru

gimnaziu

Urmarind programa scolara, rezumam materia într-un video interactiv, o sedimentam prin prezentari vizuale si audio apoi o verificam prin teste.

Învață să înveți

De 10 în 10 minute

Intrebari frecvente

Incepand cu data de 01.06.2017, optiunea de achizitionare GoldCoins sau abonamente lunare a fost dezactivata pe o perioada nedefinita, iar lectiile online nu au mai fost actualizate.
Daca totusi doriti accesarea lectiilor online disponibile, va rugam sa completati formularul din sectiunea "Contact", mentionand si clasa care va intereseaza.
 
 
Multumim,

 

Echipa WinSchool
 
Cum știu că metoda WinSchool e potrivită pentru mine?
 
Dacă ești elev în România, într-o clasă gimnazială sau ai un copil în clasele 5 – 8, WinSchool.ro este cu siguranță potrivit pentru tine deoarece reia materia predată la școală, o explică sub alte forme, astfel încât să te asiguri că o înțelegi.
 
 
Ce înseamnă ”lecții realizate conform programei școlare”?
 
Ministerul Educației oferă pentru fiecare materie un cadru care menționează competențele și lecțiile ce trebuiesc predate într-un an școlar. Pe baza acestora, noi am dezvoltat lecțiile interactive. Astfel, ai siguranța că nu vei găsi pe site alte lecții decât cele pe care le învață elevul la școală.
 
 
De ce să mă înregistrez?
 
Chiar dacă nu cumperi un pachet de învățare, este recomandat să creezi un cont gratuit pentru că, periodic, WinSchool are oferte cu lecții gratuite sau altele, precum sfaturi de parenting.
 
Calitatea de abonat rămâne însă  singura care îți permite accesul la o întreagă materie timp de 30 de zile, ceea ce înseamnă:
 
•   înveți în ritmul tău
•   te poți verifica după fiecare lecție
•   ești invitat la evenimentele off-line organizate de www.WinSchool.ro.
 
 
Cum mă înregistrez?
 
Din bara de meniu, care se găsește în partea de sus a site-ului, accesezi butonul „Inregistrează-te” și completezi câmpurile cu numele, prenumele, adresa ta de e-mail și îți alegi o parola pentru noul cont. Apoi apeși butonul „Inregistrare” și în scurt timp vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail pe care ai utilizat-o la înregistrare. 
 
După confirmarea întregistrării poți începe prin achiziționarea de GoldCoins, din secțiunea Cât Costă. Gold Coins sunt moneda  WinSchool.ro, iar cu ajutorul lor achiziționezi pachetele de lecții.
 
 
Cât costă și cum plătesc?
 
Prin intermediul www.WinSchool.ro, banii pe care îi transferi pentru cumpărarea lecțiilor sunt transformați în GoldCoins, moneda platformei. Această tranzacție este cu atât mai avantajoasă pentru tine, întrucât la înregistrare primești gratuit 100 GoldCoins, echivalentul a 25 RON.
Noi îți punem la dispoziție 2 pachete de plată, iar tu îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Poți opta fie pentru accesul la o clasă întreagă sau poți cumpăra GoldCoins pe care le folosești în orice secțiune a site-ului.
 
 
Tipuri de plată:
 
1. Abonament lunar: ACCES NELIMITAT la toate materiile și lecțiile, timp de o lună. Costul abonamentului diferă în funcție de anul de studiu:
                                                   - Clasa a-V-a: 37 RON/lună
                                                   - Clasa a-VI-a: 42 RON/ lună
                                                   - Clasele a-VII-a și a-VIII-a: 47 RON/ lună
 
2. Credit – Gold Coins (GC):  ACCES la toate materiile și lecțiile, indiferent de anul de studiu, pentru o perioadă de 1 an.
 
Echivalentul în LEI pentru Gold Coins: 25 RON = 100 GC, 45 RON = 250 GC
 
Costurile pentru achiziționarea materialelor oferite de WinSchool (Video, Audio, PowerPoint):
                                                - Prezentare VIDEO = 15 GC
                                                - Lecție AUDIO = 3 GC
                                                - Prezentare PPT = 3 GC
                                                - Test = GRATUIT
 
 
Ce înseamnă GoldCoins?
 
GoldCoins reprezintă moneda platformei, am ales să folosim această monedă și pentru dezvoltarea abilităților și educației financiare a tinerilor utilizatori.
 
 
Ce se întamplă cu datele mele personale?
 
Conform politicii de protejare a informațiilor, putem oferi terților anumite date generice conținute în formularul de inregistrare, dar nu informațiile personale de identificare, cu exceptia cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de tine sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si procedurile judiciare.Pentru mai multe detalii, aceesează secțiunea Termeni și condiții.