Lectii interactive online pentru

gimnaziu

Urmarind programa scolara, rezumam materia într-un video interactiv, o sedimentam prin prezentari vizuale si audio apoi o verificam prin teste.

Învață să înveți

De 10 în 10 minute

Termeni și condiții

Vă rugăm să cititi cu atenție termenii și conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.


SC. Unit Vision SRL, denumită generic în cele ce urmează și WinSchool sau WinSchool.ro, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.WinSchool.ro, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, va rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

SC. Unit Vision SRL este autorul Site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române.

 

1.    Condiții generale

Website-ul www.WinSchool.ro și serviciile oferite în cadrul acestuia sunt operate de SC. Unit Vision SRL. (”WinSchool”). Accesul și utilizarea serviciilor este subiectul acestui document, reprezentând Termenii și Condițiile de utilizare ale serviciilor (”condiții”, ”termeni”, ”termeni și condiții”). Accesând sau utilizând oricare parte a serviciilor, utilizatorul își asumă faptul că a citit, înțeles și este de acord cu aceste condiții (fiind inclusă orice modificare, comunicată ulterior).

WinSchool își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica aceste condiții, situație în care noutățile vor fi publicate pe website-ul www.winschool.ro în termen de maximum 7 zile de la decizie, orice modificare fiind indicată la finalul documentului prin data la care s-a realizat ultima revizuire a documentului. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, nu sunteți autorizați să utilizați, accesați sau să participați la activitățile oferite de WinSchool.ro.

 

2.    Descrierea Website-ului și a serviciilor

Serviciul permite utilizatorului să (i) înțeleagă și să memoreze materia (Biologie, Istorie, Geografie, Fizică, Chimie) claselor gimnaziale (V, VI, VII, VIII) printr-o metodă interactivă constând în prezentări video, scrise sau audio, corelate cu programa școlară și să le (ii) verifice prin teste.

 

3.    Înregistrare/Crearea unui cont

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.WinSchool.ro, utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. WinSchool.ro poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată că au fost utilizate informații neconforme cu realitatea sau sunt folosite serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.    

Daca utilizați Site-ul sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parola dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat WinSchool.ro pentru a bloca accesul la cont și a vă genera cât mai rapid un nou cont.

4. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului WinSchool.ro pot face comentarii și orice alte comunicări, pot transmite sugestii, întrebări sau informații, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbura în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu contine viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legatură cu WinSchool.ro, nu sunt e-mailuri în masă sau orice altă formă de spam.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra continutului pe care îl afișează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entități fizice sau juridice.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând, fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, șamd, vor fi pedepsite conform legii.

Atenție! Utilizarea aceluiași cont de către mai multe persoane atrage o notificare prin care sunteți rugați să păstrați contul doar pentru dumneavoastră, iar nerespectarea acestei prevederi atrage după sine ștergerea contului, fără vreo altă notificare.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele și prenumele, sexul, data și locul nașterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/reședință), e-mail, profesie, loc de muncă, formare profesională, situație familială, situație economico-financiară, date privind bunurile deținute, obișnuințe/preferințe/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci când un utilizator își creează un cont pe WinSchool.ro, acceptă primirea de newslettere și alerte din partea WinSchool.ro. Datele colectate cu privire la newslettere și alerte sunt confidențiale. WinSchool.ro va putea selecta Utilizatorii cărora le va trimite newslettere și alerte. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, WinSchool.ro are obligația de a prelucra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicații electronice, informarea clientilor privind situația contului lor de pe WinSchool.ro. Completarea de către utilizator a formularelor pe site echivalează cu acceptarea necondiționată ca aceste date să fie incluse în baza de date a WinSchool.ro și cu utilizarea și prelucrarea de către WinSchool.ro, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea activităților enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitându-se la furnizori de servicii de marketing, servicii de plată. Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea accesării serviciilor.

WinSchool.ro nu solicită utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care utilizatorul le divulgă unor terți, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate ține răspunzător pe WinSchool.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

 

6. Facturare – plăți

Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în secțiunea Cât costă. WinSchool va emite către utilizator o confirmare a plății pentru serviciile livrate, obligația utilizatorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare, conform cu legislația în vigoare. Plata se face online, prin transfer bancar, prin SMS sau direct la banca. 

7. Sistemul de Gold Coins

Sistemul de Gold Coins este un sistem prin care Membri site-ului pot avea acces la diferite servicii oferite în cadrul platformei site-ului.
Modul de funcţionare a sistemului de puncte este detaliat la pagina de Cât costă.
Gold Coins se pot obţine în următoarele modalităţi:
 
- Cumpărare prin sistemul de Microplăţi - plătind prin SMS;
- Cumpărare prin sistemul partenerilor de la MobilPay - plătind utilizând cardul bancar;
 
Pentru orice probleme legate de Sistemul de Gold Coins, Winschool pune la dispoziţia Membrului pagina Întrebări şi Răspunsuri,  unde pot fi găsite moduri de rezolvare pentru eventualele probleme ce pot apărea. Pentru orice probleme la care nu este specificată o rezolvare în pagina Întrebări şi Răspunsuri Membrul poate să contacteze Winschool utilizând formularul de contact al site-ului.
Gold Coins nu pot fi preschimbate în bani, bunuri sau servicii (indiferent de modalitatea în care au fost obţinute), Membrul înţelegând că Gold Coins sunt disponibile pentru utilizare doar în cadrul site-ului winschool.ro.
Orice tentative de fraudare a Sistemului de Gold Coins va atrage restricţionarea accesului Membrului respectiv de la acest sistem. În funcţie de gravitate există posibilitatea restricţionării complete a accesului la site pentru Membrul respectiv, şi dacă este cazul, acţionarea în justiţie a acestuia.
În cazul în care contul unui Membru va fi dezactivat (la cererea acestuia) sau banat (pentru încălcarea prezenţelor condiţii) Membrul înţelege şi este de acord că Gold Coins rămase în cont vor fi pierdute şi nu va primi bani, bunuri sau servicii de la Winschool pentru ele (nici chiar dacă Gold Coins au fost cumpărate).
 Valabilitatea Gold Coins
Gold Coins, care sunt disponibile în contul Membrului, vor rămâne disponibile în contul Membrului pe toată perioada de funcţionare a site-ului cu condiţia ca Membrul să fie activ în cadrul site-ului (să se autentifice în cadrul site-ului cel puţin 1 dată la 180 de zile) şi să nu încalce Termenii şi Condiţiile de utilizare a site-ului (încălcarea termenilor şi condiţiilor poate avea ca efect restricţionarea/banarea contului Membrului şi implicit pierderea punctelor din cont).
Membrul poate cere oricând anularea statutului de Membru (aspect care duce la dezactivarea contului acestuia) moment în care punctele nefolosite din cadrul contului vor fi şterse. Chiar dacă pe viitor membrul îşi va face un nou cont pe site, Winschool nu are obligaţia să îi transfere în noul cont Gold Coins neutilizate din vechiul cont.

 

 

8. Reclamațiile privind produsele

Orice reclamație privind serviciile oferite de WinSchool.ro va fi adusă la cunoștință, telefonic sau prin e-mail la winschool.ro@gmail.com, urmând ca WinSchool să o soluționeze.

 

9. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 Actualizat la data de 23.02.2014: SC. Unit Vision S.R.L. – WinSchool.ro.